"НИЈЕ СВЕ У ЉУБАВИ"
Велика дворана
до 9. мај 2024

Четвртак, 9.5.2024.
Велика дворана у 17.00 часова
"Није све у љубави?"

У овиру Недеље сећања и заједништва, хуманитарно ће се играти представа ,,Није све у љубави?” за нашег суграђана Владимира Петровића. Карте можете резервисати слањем поруке на број 0637137704.
Иако се чини да је „све лако кад си млад“ то није увек тако... Група младих људи из Гимназије ,,Стеван Пузић”, СТШ ,,Миленко Брзак - Уча” и ОШ ,,Душан Јерковић” покушали су да одговоре на питања која чине одрастање, инспирисани филмом ,,Како је пропао рокенрол”. Представу су режирале Марија Ратанчић и Вишеслава Налчић, а за сценографију је била задужена Александра Јовановић Станковић.
Кома (Давид Грковић), талентовани клинац, покушава да пронађе своје место у свету борећи се са својом генерацијом око музичког и животног стила. Ту је и једна Бојана (Тара Трбовић)... После случајног сусрета Барбара (Сара Грковић) и Дарко (Стефан Делић) изабраће изазов и кренуће оним путем за који сви знају да је прави, али се мало њих усуђује да њим иде јер је „проклето“ тежак. Ева (Нађа Боровић) и Ђура (Александар Новаковић) на почетку својих каријера на тежи начин уче шта је поверење. Ту око њих, врзмају се неки музичари (Филип Марлог, Вукашин Стојадиновић), пријатељи и познаници (Дејана Рабљеновић, Јован Радмиловић, Марија Радосављевић, Михајло Јовић), чак и полицајци (Владимир Божић и Никола Томић)... Сви они иду својим путевима који се преплићу, одвајају или спајају под чудним околностима... Представу је поред румске публике видела и беочинска на Смотри аматерског стваралаштва Срема. Жири публике је био одушевљен Нађом Боровић и Александаром Новаковићем, који су проглашени за најбоље те вечери. Нађа је добила и посебну награду за сценски покрет, док је Сара Грковић од жирија публике проглашена за најбољу споредну женску улогу на смотри.