ФИЛМСКИ РЕПЕРТОАР ЗА МЕСЕЦ МАЈ

Филмови мај:

2. - 8.        ПРВО ПРЕДСКАЗАЊЕ / 2Д / 19.00 часова

                   ЗА ДАНАС ТОЛИКО / 2Д / 21.00 час

9 - 15.       НОВА ПЛАНЕТА МАЈМУНА: КРАЉЕВСТВО / 2Д / 19.00 часова

                  BACK TO BLACK / 2Д / 21.00 час

16 - 22.   ИЗМИШЉЕНИ ПРИЈАТЕЉИ / 2Д / 19.00 /

                 АБИГЕЈЛ / 2Д / 21.00 час

23 – 29.   ГАРФИЛД / 2Д / 19.00 часова

                 ПОБЕСНЕЛИ МАКС: САГА / 2Д / 21.00 час