РУМСКИ ЛИКОВНИ САЛОН
Велики хол
0 РСД

РУМСКИ ЛИКОВНИ САЛОН

Петак 19. 1. 2024. године
Велики хол у 19 00 часова
Улаз је слободан

OБАВЕШТЕЊЕ
Поштовани ствараоци,
услед неодложних, бројних и обимних радова који су се готово до краја године изводили на неколико различитих места у установи Културни центар "Брана Црнчевић", а све из потребе и намере да се створе што оптималнији, бољи, квалитетнији и професионалнији услови за рад и реализацију свих културних садржаја, нисмо били у могућности да на самом крају године одржимо традиционални Румски Ликовни Салон. Како су се сада стекли неопходни услови, директорица установе и Савет галерије донели су одлуку да се Румски Ликовни Салон за 2023. годину одржи ове године у јануару месецу.
Заинтересовани аутори треба да доставе највише два рада која су настала током прошле године у службене просторије Културног центра до 16. јануара 2024. године. Ствараоци имају потпуну уметничку слободу у избору теме и мотива, а заступљене су све уметничке форме: слике, скулптуре, цртежи, фотографије, дигитални радови, инсталације, стрипови, костими, видео радови.
Селектор салона ће извршити одабир приспелих радова, док ће трочлани жири одабрати најбоља три рада и доделити похвале, а уметник који освоји прво место имаће право да организује самосталну изложбу у току наредне године.
Очекујемо вас!