КУНГ ФУ ПАНДА 4
Мала дворана
до 13. март 2024
350 РСД

7 - 13. 3. 2024.
Мала дворана у 19.00 часова
КУНГ ФУ ПАНДА 4 / 3Д /
( СИНХРОНИЗОВАНО )
Урнебесно ново поглавље омиљене акционе комедије, Дримворксове франшизе.
Након три авантуре које пркосе смрти, побеђујући зликовце светске класе својом неупоредивом храброшћу и лудим борилачким вештинама, По, Змајев ратник, позван је да се … већ једном одмори. Тачније, изабран је да постане духовни вођа Долине мира. То намеће неколико очигледних проблема. Прво, По зна о духовном вођству исто колико и о палео дијети, а друго, мора брзо да пронађе и обучи новог Змајевог ратника пре него што преузме свој нови положај.
Да ствари буду још горе, недавно је виђена зла, моћна чаробница, Камелеонка, мали гуштер који може да се претвори у било које створење, било оно велико или мало. Камелеонка држи своје похлепне мале очи уперене у Поов штап мудрости, што би јој дало моћ да поново призове у царство духова све главне зликовце које је По победио.
Дакле, Поу ће требати помоћ. Проналази га (рецимо?) у облику лукавог, оштроумног лопова Жен, степске лисице која се заиста увуче Поу под кожу, али чије ће се вештине показати непроцењивим. У својој потрази да заштите Долину мира од Камелеонкиних рептилских канџи, овај чудни комични двојац мораће да сарађује. У том процесу, По ће открити да се хероји могу наћи на најнеочекиванијим местима.

Цена улазнице је 350 динара