Филмови

 ФИЛМСКИ РЕПЕРТОАР ЗА МЕСЕЦ ОКТОБАР

ФИЛМСКИ РЕПЕРТОАР ЗА МЕСЕЦ ОКТОБАР


29.09. - 30.11.-0001

250 rsd

ФИЛМСКИ РЕПЕРТОАР ЗА МЕСЕЦ ОКТОБАР

Мала дворана

30. 9 - 6. 10. ШЕНГ ЧИ И ЛЕГЕНДА О ДЕСЕТ ПРСТЕНОВА /3Д/  19.00 часова& ...
ФИЛМСКИ РЕПЕРТОАР ЗА МЕСЕЦ ОКТОБАР

Мала дворана

30. 9 - 6. 10. ШЕНГ ЧИ И ЛЕГЕНДА О ДЕСЕТ ПРСТЕНОВА /3Д/  19.00 часова 

                    ESCAPE ROOM 2 /2D/  21.00 час

7 - 13. 10.     ТОМА  /2Д /  18:30 , 21:30 часова

14 - 20. 10.  АИНБО  /2Д/  19.00 часова 

                   НИЈЕ ВРЕМЕ ЗА УМИРАЊЕ /3Д/  21.00 час

21 - 27. 10.   ДИНА /2Д/  19.00 часова 

                    НОЋ ВЕШТИЦА УБИЈА /2Д/  21.30 часова

28.10 - 3. 11. ПОРОДИЦА АДАМС 2 /2Д/  19.00 часова

                     ВЕНОМ 2  /3Д/  21.00 час